Interview med Knud Illeris om kompetencer

Herunder er et interview med Illeris, hvis placering her på bloggen kan ses relevant i flere sammenhænge. Læs venligst under videoen i kommentarfeltet.



Kommentarer

  1. Videoen herover er et kort interview med Illeris - der nok skal ses i forlængelse af vores tidligere arbejde med Illeris på modulet - men i den grad kan hjælpe ift. begreberne viden, færdigheder og kompetencer, som jeg unde rviser mine elever i omkring deres læring på grundforløb/GF2-sosu-rettet.

    Videoen kan understøtte mit oplæg, som både tager afsæt i et power point, elevernes brainstorming på tavlen, små drøftelser som eleverne laver to og to samt en selvstændig og individuel refleksion. Så videoen skal ses som et didaktisk supplement i forsøget frem mod at øge elevernes forståelse for begreberne og ikke mindst gøre dem bevidste omkring deres læring.

    Når jeg ”vælger” indhold og didaktik fx til mine GF2-elever ift. mål så sætter jeg mig ind i, hvorvidt eleverne skal have hhv. viden, færdigheder eller kompetencer i et bestemt mål - hvorfor videoen her kan ses relevant i flere sammenhænge.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog